Blog del mobiliari urbà

Home»Grisverd»Premis útils

Premis útils

Ens declarem fanàtics de la utilitat (sense menystenir l’estètica), en tots els aspectes de la vida personal i, sobretot, professional. No ens interessa el disseny superflu que només s’afegeix als productes per tal d’embellir-los, sinó que creiem que ha d’existir un compromís funcional i un resultat plàstic emocional i ben resolt.

Això que sembla de “calaix” i que hauria de servir per  donar valor  als productes i serveis, sabem que no està tan clar…. si no, digueu-nos qui ha dissenyat  el sistema financer (que només és útil per a grans butxaques). Recentment, ens ha sorprès el nou material encoixinat per a porteries de fútbol que evita importants lesions als jugadors o el cubiKayak plegable que proposa alterdeco.

Però el que més ens ha emocionat últimament és el Premi en espècie que ens proposa l’Agència de Residus de Catalunya com a mencionats en la categoria A (productes) en la darrera edició dels  Premis Disseny pel Reciclatge pel nostre mobiliari urbà AALB (per cert, AALB és la contracció d’AALBORG, en homenatge al compromís que els països van adquirir en matèria de sostenibilitat en l’anomenada Carta): Un informe del càlcul de la petjada de carboni del producte, per tal d’afavorir la comunicació d’estalvi d’impacte ambiental i millorar el posicionament del producte al mercat dels productes reciclats. Un 10!

Per fi, una organització coherent amb els seus principis  i allunyada de convencionalismes i d’autoprestigi . Tant de bo això sigui un exemple i “desperti consciències”  en les organitzacions, ànims!

El canvi i la innovació és possible en tots els sectors! Potser el Premi a l’emprenedoria podria constar de l’acompanyament en consultoria i assessorament en la creació de l’empresa i el seu Pla de negoci, o potser el Premi a la Responsabilitat  sigui qüestió de reduir el sou a alts càrrecs que mantenim entre tots….?

Un plaer!

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet