Nosaltres

Home»Nosaltres

Nosaltres

GRISVERD Mobiliari Urbà Sostenible neix el 2009, arran d’una reflexió estratègica, com una nova línia de negoci d’Alazor S.L., empresa de reconeguda trajectòria en el sector del metall. Creiem que la sostenibilitat és el camí a seguir per a que les futures generacions puguin gaudir, almenys, dels mateixos recursos naturals que nosaltres. Pensant així, hem dissenyat i produït una línia de mobiliari urbà respectuós amb el medi, basat en valors com la sostenibilitat, el disseny, la multifuncionalitat, l’antivadalisme i el no-manteniment del producte. La Qualitat és un dels pilars bàsics de la nostra organització. Disposem d’un Sistema de Gestió de Qualitat, certificat obtingut segons requeriments de la norma ISO 2001:2008. El Disseny és un altre dels eixos estratègics de l’empresa i factor diferenciador dels nostres productes. Per això comptem amb la col·laboració de destacats professionals. Hem rebut el reconeixement del Departament de Treball de la Generalitat dins del programa “Millores de les condicions de treball” durant els períodes 2009 i 2010. La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona ens va atorgar el Premi a la EMPRENEDORIA a la 10a Nit Empresarial CEPTA. Guardonats amb el Premi a la INNOVACIÓ (sector Indústria) als Premis Cambra 2010, (Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa). Primer i segon premi a la categoria producte als II PREMIS EBREAMBIENT A LA SOSTENIBILITAT. El nostre banc “Nuu” guanyador dels Premis DELTA ADI-FAD 2011 i menció d’honor en els Premis DISSENY PER AL RECICLATGE 2013 convocada per l’Agència de Residus de Catalunya i l’ADI-FAD.

<!--:ca-->Grisverd - Asun Colom<!--:-->

Asun Colom

Responsable d’administració, qualitat i màrqueting.

És tècnic en empreses i activitats turístiques i diplomada en CCEE. Creu que la formació és el millor input per a una empresa. La innovació i adaptació constant és el millor recurs, fins i tot quan n’hi ha d’altres. Molt sensibilitzada mediambientalment, pensa que un altre món encara és possible. Aplica la filosofia del “Plan-Do-Check-Act” a tots els nivells.

<!--:ca-->Grisverd - Josep Oriol<!--:-->

Josep Oriol

Gerent i responsable de la part de producció

La formació professional i, sobretot, l’experiència en les diverses branques del sector metall fa que “jugui” amb les peces que produeix, i per tant, s’ho passi bé treballant, i això queda reflectit en l’objecte final. Busca la implicació constant del seu equip de treball.

La nostra història

El 1865 neix una nissaga de treballadors i artesans del ferro de Gandesa (Tarragona) que inicia feines pròpies de l’època. Santiago Oriol i Sabaté, nascut el 1897, arriba a Barcelona i entra a treballar al taller de Bonaventura Batlle, col·labora personalment amb Antoni Gaudí a la forja artística i deixa una reconeguda empremta al Parc Güell i també, molt especialment, a la Casa Vicenç de Barcelona. Anys després serà el seu fill qui crearà la societat industrial Alazor, C.B. que afegeix a l’activitat de serralleria per a vehicles industrials, i que rep, l’any 2003, una distinció del Gremi de Serrallers de Catalunya. Anys després, Josep Oriol Costal, canalitza tota l’activitat cap a la fabricació de carrosseries per a vehicles industrials, el muntatge de grues, basculants i plataformes elevadores. El 1999 es constitueix Carrosseries Alazor, S.L. i tot l’accionariat passa a mans de la família. Amb la incorporació de l’Assumpció Colom al departament d’Administració i Qualitat, es realitza un diagnòstic empresarial, i es reestructura la planta de producció, obtenint la Certificació per la norma de Gestió de Qualitat ISO 9001:2000. El 2009 s’identifica una nova línia de producció, protegida per la marca GRISVERD, dedicada a la fabricació de mobiliari urbà sostenible.

Els nostres valors

Sostenibilitat

Apostem per un model de desenvolupament sostenible amb responsabilitat, legitimitat i cohesió social en els entorns econòmic, social i ambiental.

Tracte humà

Valorem per sobre de tot el tracte humà amb els clients i els proveïdors com a part fonamental de les nostres relacions comercials i com a valor a potenciar.

Millora constant

Millorem contínuament el nostre producte i servei, gràcies a la implicació i l’adaptació constant del nostre equip a les demandes del mercat.

Orgull

Ens sentim orgullosos de la feina que fem, ja que som amants del nostre ofici i mai perdem valors com la honestedat, la serietat i el rigor a l'hora de treballar.

Vols que en parlem? Som especialistes en mobiliari urbà sostenible

Contacta'ns
Could not authenticate you.