Blog del mobiliari urbà

Home»Productes»Les ciutats que volem

Les ciutats que volem

Ja ha quedat clar que no estem davant d’una època de canvi, sinó davant d’un canvi d’època. Tot ha canviat: la manera de comunicar-nos, d’escriure, de compartir, d’habitar, de moure’ns, de vestir…

Les ciutats, no es queden enrere, tenen noves necessitats i per tal, cal afrontar aquests reptes gestionant l’espai públic d’una altra manera.

Un nou estil de govern, encarat a aquesta nova manera de fer, serà aquell que compti amb la opinió de la ciutadania i la seva participació en la construcció de “les noves ciutats”. Espais  comuns més habitables, verds, sensibles a les necessitats dels seus ciutadans i amb el medi ambient i buscant més cohesió entre els ciutadans. En definitiva, més interès per construir ciutats per a les persones, amb més espai per a la gent i no per als cotxes. Això vol dir amb menys contaminació, amb més salut, més qualitat de vida,  més espais verds, més sostenibilitat, encara que això suposi afrontar les crítiques de part de la ciutadania.

A Grisverd, compartim aquesta visió, per això els nostres elements urbans volen cobrir aquestes necessitats: dissenys sensibles pensats per a que les persones amb capacitats diferents puguin conviure i gaudir de l’espai públic, eliminant barreres que dificulten l’accés. Materials que provenen del contenidor groc (plàstic reciclat) que permeten donar una segona vida als residus i, de retruc, al planeta. Dissenys que fomenten la comunicació entre persones…

L’equip que va apostar i dissenyar l’espai remodelat del carrer Cervantes de Tortosa, al nostre veure, ha sabut posar en valor la visió de nova ciutat que abans comentàvem. Un orgull per nosaltres que part del mobiliari urbà  instal·lat i prescrit,  per part dels serveis tècnics, fos  Grisverd. No tan sols perquè això ha suposat incrementar la xifra de vendes (que també), sinó per l’orgull de veure que hi ha territoris que aposten per les seves empreses. Aquest és el millor regal que ens poden fer a les empreses que ens dediquem a “transformar”!

Gràcies!

Post Tags -

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet