Blog del mobiliari urbà

Home»Grisverd»Benvinguts al nostre blog

Benvinguts al nostre blog

Benvinguts al nostre blog!

Després de llegir un quants articles (per cert, gràcies Neus pels enllaços i les classes accelerades) de com fer un blog corporatiu, accepto el repte que suposa enfrontar-me a la pàgina en blanc.

La que us escriu és l’Asun Colom, jo mateixa, m’encarrego del Marketing, Qualitat i gran part de l’Administració de Grisverd. Em declaro una persona en continuo aprenentatge que creu que si no fem res per salvar aquest món, aviat no hi haurà res per salvar. La passió, la creativitat i les ganes són les meves eines diàries de treball.

Grisverd és fruit de les 4 generacions de treballadors del ferro que ens han precedit, on cadascuna s’ha adaptat a les necessitats i demandes de cada època. Destaca en Santiago Oriol, mestre forjador i col·laborador del gran arquitecte Antoni Gaudí. En propers posts us explicaré anècdotes que us “posaran la pell de gallina”.

Així doncs, el blog parlarà del dia a dia d’una petita empresa que va decidir, aprofitant la crisi, crear nova línia de negoci (disseny i fabricació de mobiliari urbà sostenible) amb producte, mercat i segment nous del que havia estat la línea de negoci tradicional…una bogeria no apta per a cors delicats!

Fins molt aviat…

 

Post Tags -

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet